Amalthia Beach Resort

Agia Marina , Krit

Opis destinacije

Krit je ostrvo u Sredozemnom moru na krajnjem jugu Grčke. Obuhvata površinu od oko 8300 km² i kao takvo je najveće ostvo Grčke i peto po veličini u Mediteranu. Dužina obale je 1.040 km, dok se ostrvo pruža u pravcu istok-zapad u dužini od 264 km, a u širini sever-jug 55 km. Krit obiluje neverovatnim kontrastima. Reljef je pretežno planinski, a najviši vrh je na 2.456 m n/v. Lanac visokih planina svojom prirodnom podelom formira 4 ostrvske provincije: Hania, Rethymno, Heraklion i Lasiti – Agios Niolaos. Na Kritu je zastupljena sredozemna klima, koja je nešto oštrija na planinama. Danas na Kritu živi preko 600.000 stanovnika, ali se tokom sezone taj broj drastično uveća zbog velikog broja stranih turista koji dolaze na letovanje. Ubrzanim tempom razvoja Krit je postao luksuzno letovalište, koje obezbeđuje odličan smeštaj u vrhunskim hotelima, dizajniranim tako da se uklapaju u živopisni krajolik koji ih okružuje. I pored sveg napretka koji je dostigao poslednjih godina, Krit je ipak ostao ostrvo neiskvarene lepote.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Amalthia Beach Resort se nalazi na samoj peščanoj plaži koja je nagrađena plavom zastavicom u mestu Agia Marina, živopisnom i romantičnom  gradiću sa prelepim plažama. Od aerodroma Hanja je udaljen 25 km.

Sobe: Sobe Hotela Amalthia Beach savremenog nameštaja, neutralnih boja i modernog dizajna pružaju gostima udobnost i zadovoljstvo.U sastavu hotela gostima su na raspolaganju smeštajne jedinice raznih kategorija. Standardne ,superior i delux sobe ,kao i suite.Svaka soba ima kupatilo, fen,TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu objekta Amalithia Beach se nalazi glavni restoran koji se nalazi na samo nekoliko koraka od plaže, koji nudi fantastične ukuse i jedinstven pogled na more. Uživajte u romantičnoj večeri uz nežnu muziku tokom zalaska sunca. U sastavu hotela se nalazi i bar pored bazena koji pruža uživanje u laganim obrocima ,osvežavajućim napicima i ukusnim grickalicama.

Sport i zabava : U sastavu hotela Amalthia Beach se nalaze 3 bazena sa ležaljkama, gde gosti mogu da se opuste i uživaju. U ponudi hotela je i spa centar koji nudi čitav niz podmlađujućih tretmana lica i tela.Ljubitelji aktivnog odmora mogu da koriste fitnes centar, da uživaju u stonom tenisu ili partiji šaha na otvorenoj šahovskoj tabli pod plavim kritskim nebom. Modernizovan sadržaj ovog hotela stvoren za udobnost gostiju pružajući mogućnost mnogih uzbudljivih aktivnosti i prijatno provedeno vreme.
1.dan Beograd – Krit
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krit - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.