Hotel Alexandra Elegance

Potos, Tasos

Opis destinacije

Tasos predstavlja jedno od lepših ostrva u Grčkoj za letovanje 2022 godine. Tasos je najsevernije grčko ostrvo i veoma je blizu kopna. Na Tasosu je ponuda velikog broja hotela i apartmana koji mogu biti dobar izbor za Vaše letovanje 2022. Od Solunske regije do Tasosa, odnosno do mesta odakle polazi trajekt za Tasos, vodi oko 200 km dobrog autoputa, a od oblasti Istočna Makedonija i Trakija Tasos je udaljen svega 8 kilometara. Na Tasosu se svojoj lepotom, sadržajem i plažama posebno izdvajaju mesta Potos, Limenas, Limenaria sa izuzetno bogatom ponudom hotelskog i apartmanskog smeštaja. Tasos ima oko 400 kvadratnih kilometara, dok je dužina obale oko 100 kilometara. Manja mesta poput Skala Rachoni, Skala Potamia, Tripity, Makryammos ili Pefkari sa svojim prepoznatljivim hotelima i apartmanima takodje predstavljaju rado posećene destinacije naših gostiju. Ipak, ono po čemu je ovo ostvo poznato je prijatna klima, mnogobrojne fantastične plaže, lagune i uvale, i nadasve razvijena turistička infrastruktura.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Alexandra Elegance smešten  u Potosu, na peščanoj plaži. Hotel je od Limenasa udaljen oko 40 km. Ovaj luksuzan hotel pripada lancu Xenios Gate hotela koji pruža udobnost I zadovoljstvo kako porodicama sa decom, tako i tinejdžerima.

Sobe:  Ovaj moderan hotel Alexandra Elegance  raspolaže sa više vrsta soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel je junior suite sa pogledom na more koji se sastoji od spavaće sobe sa dnevnim boravkom koji izlazi na terasu. Apartmani su površine do 38m2. Junior suite sa privatnim bazenom i pogledom na baštu pruža miran odmor za porodice koje žele da uživaju u kvalitetnom vremenu zajedno.  Apartmani su 38m2 koji se sastoje od prelepo dizajnirane spavaće sobe i dnevnog boravka, kao i sa prostranom terasom sa privatnim bazenom i baštom. Junior suite sa privatnim bazenom i pogledom na more površine 38 m2, poseduje luksuznu spavaću sobu i dnevni boravak sa prostranom terasom.  Front suite sa pogledom na more i privatnim bazenom površine 42 m2 poseduje spavaću sobu i odvojenu dnevnu sobu sa terasom, gde gosti mogu da uživaju u suncu. Svaki od apartmana sadrži: kupatilo, klimu, SAT TV, sef, ketler za kafu, piće dobrodošlice.

Hotelski sadržaj:  Hotel Alexandra Elegance  u svom sastavu poseduje restoran u kojem se poslužuju obroci na bazi švedskog stola, a kako dan odmiče hotel poseduje i a la carte restoran sa velikom izborom mediteranskih specijaliteta zajedno sa kvalitetnim vinima koja su upotpunjena neverovatnom atmosferom pogleda na more. Gostima hotela se pruža prilika da uživaju u jutarnjoj kafi i osvežajajućim pićima iz bara na plaži ili pak uživaju u koktelima dok borave na bazenu.

Sport i zabava: U sklopu hotela Alexandra Elegance se nalazi bazen sa toboganima gde se cela porodica može prepustiti zabavi. Nakon osveženja u bazenu gosti hotela se mogu uputiti u prostor za Spa i Fitness i prepustiti se užitku uz spa tretmane, pilates I jogu. Za goste željne avanture tu su razni sportovi na vodi, biciklističke avanture, džip safari na zahtev, tenis i ronilačke ekskurzije. Sa toliko mnogo sadržaja u kojima možete uživati hotel Alexandar Elegance nudi izvanrednu uslugu bez poređenja okupljajući porodicu i stvarajući neverovatne uspomene koje će trejati.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama