Hotel Java

Kan Pastilja, Majorka

Opis destinacije

Majorka (Palma de Mallorca) je „kraljica evropskog turizma“, stecište ljubitelja sunca, mora i dobrog provoda. Majorka je najveće ostrvo u Španiji, deo je arhipelaga Balearskih ostrva i danas predstavlja jednu od omiljenih destinacija za letovanje na Mediteranu.Zbog svog idealnog položaja u zapadnom Mediteranu, strateški važnog, vekovima je Majorka bila na meti raznih osvajača, čiji se uticaji i danas mogu videti. Skrivene lagune, duge peščane plaže, borove šume, palme, brojni hoteli i savršena klima čine je idealnom destinacijom za letovanje u Španiji, a ponuda hotela je veoma raznovrsna. Putovanje avionom iz Beograda do Majorke traje oko dva i po sata. Glavni grad ostrva je Palma, sa kojom su brojna letovališta povezana autobuskim linijama. Ne propustite da prošetate ulicama i trgovima ovog lepog mediteranskog grada, tokom letovanja na Majorci.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Java nalazi se uz prelepu promenadu i na početku svetski poznate 5 km duge peščane plaže, u letovalištu Kan Pastilja, na ostrvu Majorka. Od aerodroma udaljen je 2km. Svojom lokacijom omogućava da se lako poseti i glavni grad ostrva Palma de Majorka koji je udaljen samo 9 km, a povezani su odličnom dnevnom i noćnom linijom gradskog saobraćaja.

Sobe: Hotel Java raspolaže sa 250 soba. Sve sobe koje su u ponudi agencije Odeon World Travel, imaju kupatilo, fen, TV, klima uređaj, mini bar, telefon, wi-fi internet (uz doplatu), sef (uz doplatu) i balkon.

Hotelski sadržaj: Osim restorana sa raznovrsnom ponudom jela lokalne i internacionalne kuhinje, hotel Java u svom sastavu ima i bar, sa ponudom osvežavajućih napitaka, menjačnicu, sef na recepciji, internet centar, kao i službu za pranje veša, igraonicu i mini klub.

Sport i zabava: Za relaksaciju i uživanje su predviđeni spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu, unutrašnji bazen, uređena terasa za sunčanje. Gostima hotela Java je na raspolaganju i wellness centar, koji u svom sastavu ima saunu, tursko kupatilo, kao i sobe za masažu. Gosti mogu da koriste fitnes centar, a u večernjim časovima se organizuju tematski zabavni programi. Od zabavnih sadržaja u ponudi su bilijar i stoni tenis. Sa jedne strane Hotela Java je plaža i promenada Plaja de Palma, mesto koje milioni turista posećuju zbog kupanja, sportova na vodi, celodnevnih i noćnih zabava, a sa druge strane na samo par stotina metara nalazi se lepi gradić Kan Pastilja sa mnoštvom restorana, barova i prodavnica. 
1.dan Beograd – Palma
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Palmu direktnim letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 10./11. dan  Palma
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11./12. dan Palma – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.