Hotel Poseidon

Budva, Crna Gora

Opis destinacije

Budva, koju nazivaju kraljicom Mediterana, jedno je od najstarijih naselja na Jadranu i za letovanje u ovom gradu se opredeljuju turisti iz čitave Evrope i regiona. Istorija Budve duga je preko 2000 godina. Mnoge kulture koje su prolazile ovim područjem ostavile su traga u ovom gradu, a oni su posebno vidljivi u starom gradu u Budvi koji obiluje razlnolikim turističkim ponudama. Budvanska Rivijera, koju čini područje oko grada i duž obale sa mnogobrojnim hotelima i apartmanima u ponudi, poznata je i kao centar crnogorskog turizma, a sam grad Budva smatra se metropolom crnogorskog turizma. Budva ima mediteransku klimu sa blagim kišovitim zimama i dugim toplim letima. U priobalju zaklonjenom visokim gorskim zaleđem, klima je još blaža.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Posejdon se nalazi u Budvi. Smešten je na najlepšem delu plaže Jaz i okružen predivnim zelenilom. Plaža Jaz je jedna od najlepših crnogorskih plaza. Stari grad u Budvi je udaljen oko 4 km od hotela.

Sobe: Hotel Posejdon u svom sastavu ima moderno opremljene smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija.U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standardne sobe. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene i imaju kupatilo, TV, klima uređaj i sef.
Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Posejdon se nalazi glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju i hotelska terasa sa pogledom na more. Od dodatnih sadržaja, za goste hotela je obezbeđen parking koji se doplaćuje.  

Sport i zabava: Za ljubitelje sportova, na plaži Jaz postoji mogućnost bavljena raznim sportovima na vodi.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama