Hotel Village Mare

Metamorfozis, Sitonija

Opis destinacije

Na 95 km od Soluna, na samom početku Sitonije, nalazi se Metamorfozis, mesto koje će Vas, kako i sam naziv kaže, preporoditi. A kako i ne bi, kada ga s pravom nazivaju vazdušnom banjom Halkidikija. Četinarska šuma koje ima u izobilju stvara posebnu mikroklimu ovog mesta. Izuzetan je i park koji je idealan za prijatne šetnje u pomešanim mirisima četinara i mora. Okolina parka je centar dešavanja u ovom malom i mirnom mestu. Tu se nalazi većina taverni, kafića i restorana. Ako želite da negde pobegnete od gužve i vreve onda je Metamorfosis pravi izbor. Ako Vam neće smetati nedostatak noćnog života i burnijih sadržaja, eto samo još jedne potvrde da će Vas očarati, a sasvim sigurno i preporoditi i opustiti. U zavisnosti od dela plaže koji posmatrate možemo reći da Metamorfozis ima različite prilaze vodi, od peščano-šljunkovitih preko krupno šljunkovitih do kamenih (samo pri ulasku u more), ali celu plažu greje zapadno sunce koje omogućava uživanje na plaži do kasnih poslepodnevnih sati.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Village Mare se nalazi u regiji Sitonija.  Hotel Village Mare je okružen zelenilom, nalazi se na 100 m od plaže od koje ga deli ulica, dok je od mesta Metamorfosi udaljen 2 km. Hotel Village Mare je renoviran 2007 i 2008 godine.

Sobe: Hotel Village Mare poseduje 134 smeštajne jedinice u svom sastavu podeljenih u 8 zgrada. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe, superior sobe, deluks superior sobe, eco sobe sa krevetima na sprat, family sobe sa krevetima na sprat i pogledom na baštu, mezonete A, mezonete B, apartmani A i apartmani B. Standard sobe imaju između 21-22m² i imaju bračni krevet i sofa krevet. Superior sobe imaju između 25-27m², nalaze se u novijem delu hotela, i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Deluks superior sobe imaju između 31-33m², i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Eko sobe sa krevetima na sprat imaju između 21-25m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i krevete na sprat. Family sobe sa krevetima na sprat i pogledom na baštu imaju između 21-22m² i imaju bračni krevet i krevete na sprat ze decu. Mezonete A imaju između 32-34m², imaju bračni krevet i krevete na sprat. Mezonete B imaju između 36-40m², sastoje se iz dva nivoa, donjeg dela sa sofa krevetom i gornjeg dela sa bračnim krevetom. Apartmani A imaju između 32-42m², sastoje se iz spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa sofa krevetom. Apartmani B imaju između 42-45m², sastoje se iz spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa sofa krevetom. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider i balkon. Napomena: sef se doplaćuje 10e nedeljno na recepciji hotela.

Hotelski sadržaj: Hotel Village Mare u svom sastavu ima glavni restoran u kome se poslužuju pansionski obroci. Pored ovoga hotel Village Mare ima bar pored bazena, gde gosti hotela mogu da konzumiraju razne vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, sokova i kafa. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, menjačnicu, parking koji je besplatan, TV salu, usluge pranja veša kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Village Mare u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Hotel Village Mare takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju. Gostima hotela se pruža mogućnost da koriste teren za odbojku na pesku, kao i da koriste sto za stoni tenis i bilijar. Od ostalih sadržaja gosti mogu da koriste saune  uz doplatu. Za najmlađe je zadužen tim animatora u okviru mini kluba, a tu je i dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Video

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.