Pirates Beach Club

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer se nalazi na sredozemnoj obali Turske, od aerodroma Antalija je udaljen 40 km. Predstavlja jednu od najzelenijih regija i najatraktivnije kada je u pitanju letovanje u Turskoj. Odlikuje ga izuzetno prijatna klima kao i planinski venac Taurus koji se uzdiže iza samog grada Kemera i koji gradu daje poseban utisak. Najviši vrh Tahtali se može obići zahvaljujući gondooli koja vodi do vrha. Sa jedne strane se pruža pogled na poludivlju planinu Taurus koja zna biti pod snežnim pokrivačem čak i avgustu mesecu, dok se sa druge strane nalaze najlepša letovališta Antalijske regije. Nekada je Kemer bio malo ribarsko mesto, danas predsatvlja svetski poznato letovalište sa brojnim hotelima i rizortima. Kemer regija se prostire na skoro 40km šljunkovite obale i sastoji se iz više manjih naselja-zaliva kojima se prilazi sa glavnog puta. Prvi i najbliži aerodromu jeste zaliv Beldibi, zatim Gojnuk, nakon toga Kemer centar, zatim Kiriš, Čamjuva i poslednja-najudaljenija tačka je zaliv Tekirova koja je prepoznatljiva po najluksuznijim hotelima od kojih izdvajamo hotel Rixos Premium Tekirova. Svako mesto je odlično povezano sa samim gradom domošumia – linijskim taksijem (kombijima) koji cirkuliše od ranog jutra do duboko u noć. Dolmoši predstavljaju najjeftiniji način prevoza svuda u Turskoj. Plaže Kemera poznate su po plavoj zastavici koja je znak čiste vode. Šljunkovite plaže sa tirkiznom bojom mora i zaleđe bogato borovim šumama nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Zbog neposredne blizine Taurus planine klima u Kemeru je izuzetno prijatna. Pored raznih sportova na vodi gosti mogu uživati u ronjenju, brodskim turističkim turama ili otići na džip safari.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:  Pirates Beach Club hotel se nalazi u oblasti Tekirova, poseduje sopstvenu šljunkovitu plažu, prostire se na 36 000 m2, od centra Kemera je udaljen 18 km, dok je od aerodroma u Antaliji udaljen 75 km. Zbog bogatog zelenila, šume borova i svojih sadržaja preporučuje se porodicama sa decom.

Sobe: 260 soba i 8 suite-ova, sobe su renovirane 2018-e godine i moderno opremljene. Svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, klima uređaj, TV, telefon, mini bar, sef i balkon ili verandu u zavisnosti od spratnosti. Renovirane su 2018-e godine.

Hotelski sadržaj: Gostima je na raspolaganju glavni restoran u kojem se služe pansionski obroci. Osim glavnog, u ponudi se nalaze i 4 a la carte restorana u kojima se poslužuju jela turske, italijanske kuhinje i jedan namenjen morskim specijalitetima. Veliki izbor pića i laganih obroka je u ponudi u hotelskim barovima. Od dodatnih sadržaja gostima je na raspolaganju menjačnica, internet kafe, sef na recepciji hotela, usluga pranja veša, usuge fotografa, prodavnica, suvenirnica, kožara, mini zoo.

Sport i zabava: U ponudi hotela se nalazi više spoljašnjih bazena od kojih jedan ima vodeni tobogan. Ljubiteljima wellnessa namenjeni su parno kupatilo, sauna, turko kupatilo i manikir. Od sportskih sadržaja u ponudi su pojedini sportovi na vodi i fitnes centar. U sklopu kompleksa je organizovana animacija za goste, međutim ono što treba istaći je akcenat koji hotel ima na najmlađim gostima. Mini klubovi, mini zoo, igrališta, aqua park samo su deo ponude koju ovaj rizort ima. 
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan   Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama