Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Porto Carras Meliton je jedan od najvećih i najpoznatijih hotelskih kompleksa u Grčkoj. Nalazi se na poluostrvu Sithonia, 120km od Soluna. Kompleks se sastoji iz hotela Meliton, Sithonia i Village Inn (bungalovi. U okviru kompleksa nalazi se i najveća privatna marina u jugoistočnoj Evropi, dobro poznati Thalasso therapy i Spa centar, kao i vinograd koji zauzima 47,5 ha površine. Najluksuzniji hotel u celom kompleksu - Meliton Thalasso&Spa je na desetak minuta daleko od mesta Neos Marmaras, do kojeg se može stići i brodićem koji je na raspolaganju gostima hotela. Hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži. Meliton Deluxe Thalasso & Spa Hotel je sinonim za luksuz. Arhitekturom podseća na brod, a unutar svog kompleksa nudi vrhunske restorane mediteranske i internacionale kuhinje, zabavu, opuštanje, prelepu plažu i bazene u obliku lagune. 

Sobe: Hotel Porto Carras Meliton poseduje  480 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe sa pogledom na teren za golf, standard sobe sa pogledom na more ili na marinu, junior suite sa pogledom na teren za golf, family soba sa pogledom na teren za golf, junior suite sa pogledom na more ili na marinu, fmaily sobe sa pogledom na more ili na marinu, executive suite sa pogledom na teren za golf, executive suite sa pogledom na more ili na marinu, luxury suite sa pogledom na teren za golf, luxury suite sa pogledom na more ili na marinu i sailor suite. Standard sobe sa pogledom na teren za golf imaju između 32-36m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Standard sobe sa pogledom na more ili na marinu imaju između 32-36m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Junior suite sa pogledom na teren za golf imaju između 42-44m², sastoje se iz spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i dnevne sobe sa sofa krevetom. Family soba sa pogledom na teren za golf imaju između 42-44m², sastoje se iz spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i dnevne sobe sa sofa krevetom. Junior suite sa pogledom na more ili na marinu imaju između 42-44m², sastoje se iz spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i dnevne sobe sa sofa krevetom. Family sobe sa pogledom na more ili na marinu imaju između 42-44m², sastoje se iz spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i dnevne sobe sa sofa krevetom. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, sef, klima uređaj, mini frižider i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Porto Carras Meliton u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se poslužuju pansionski obroci, poseduje i jedan a la carte restoran. Pored ovoga hotel Porto Carras Meliton ima glavni bar u hotelu, snack bar, kafeteriju, bar pored bazena kao i bar na plaži, gde gosti hotela mogu da konzumiraju različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, sokova, koktela, kafa, laganih obroka i poslastica. Hotel Porto Carras Meliton takođe ima i tavernu gde se poslužuju grčka tradicionalna jela i pića. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, menjačnicu, parking koji je besplatan, internet kutak koji se doplaćuje, iznajmljivanje bicikla, TV salu, heliodrom, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Porto Carras Meliton u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Hotel Porto Carras Meliton takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Hotel Porto Carras Meliton ima i jedan unutrašnji bazen čije se korišćenje doplaćuje. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži su takođe besplatni. Gostima hotela se pruža mogućnost da se bave pojedinim sportovima na vodi, kao i da koriste teretanu, terene za tenis, odbojku na pesku i košarku. Od ostalih sadržaja gosti mogu da koriste spa centar, saune i masaže uz doplatu. Za najmlađe je zadužen tim animatora u okviru mini kluba, a tu je i dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.