Rixos Downtown Hotel

Antalija, Turska

Opis destinacije

Antalija se smatra najatraktivnijom regijom kada je u pitanju letovanje u Turskoj. Poznata je po brojnim restoranima, barovima, a sam centar je dinamičan sa različitim mestima za izlaske. Lara i Kundu su najčuvenije plaže ovog grada i nalaze se na 15-25 km od centra. Plaže su duge i peščane, te predstavljaju idealan izbor za porodični odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Rixos Downtown hotel nalazi se u Antaliji, 1 km od centra i 3 km od starog grada Kaleiči. Od aerodroma je udaljen 18 km. Hotel Rixos Downtown ima svoj deo na čuvenoj Konjalti plaži, gde se ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu koriste bez doplate. Od hotela je udaljena 1,5 km, postoji hotelski shutlle bus koji više puta tokom dana prevozi goste ili se mogu spustiti panoramskim liftom, u tom slučaju plaža je udaljena  400 m od hotela.

Sobe: Rixos Downtown u svojoj ponudi ima 360 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i connecting sobe.

Sve sobe poseduju kupatilo, fen, TV, telefon, wi-fi, klima uređaj, sef, mini bar (uz doplatu), ketler za čaj ili kafu, bade mantile i balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana u kojima se poslužuju pansionski obroci, gostima Rixos Downtown hotela na raspolaganju su 3 a la carte restorana i 6 barova u kojima se poslužuju osvežavajući napici, lagani obroci i užine, kao i razne vrste poslastica. Od dodatnih sadržaja i usluga hotel poseduje usluge lekara, usluge čuvanja dece, frizer i servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava: U sastavu Rixos Downtown hotela nalaze se spoljašnji bazen, dečiji bazen i unutrašnji bazen. Spa centar Rixos Downtown hotela pored prostorija za različite vrste masaža i kozmetičkih tretmana u svom sastavu ima i tursko kupatilo i saunu. Gostima koji vole aktivan odmor na raspolaganju su fitness centar, tereni za tenis, stoni tenis, pikado, dok na gradskoj plaži postoji mogućnot bavljenja pojedim sportovima na vodi. Najmlađim gostima na raspolaganju je Rixi dečiji klub, koji je renoviran 2020. godine u tim stručnih animatora brine o deci uzrasta 4-12 god. (deca 0-4 god. moraju biti u pratnji roditelja)
1.dan                     
Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan               
Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan                      
Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.