Sherwood Exclusive Lara ex Sherwood Breezes

Antalija, Turska

Opis destinacije

Antalija grad (Antalya) se nalazi na mediteranskoj obali Turske u istoimenom zalivu. Smatra se najatraktivnijom regijom kada je u pitanju letovanje u Turskoj. Sam grad je podeljen na dva dela, jedan moderan koga odlikuju široki bulevari, moderne građevine, dok drugi deo grada, poznat pod nazivom Kaleiči, predstavlja stari autentičan deo grada. Nalazi se u blizini luke i danas predstavlja veliku turističku znamenitost. Antalija (Antalya) je poznata po mnogobrojnim restoranima, turskim barovima, dok je sam centar grada dinamičan i pun različitih mesta za izlaske. Antalija grad poseduje tri plaže-regije, dve su peščane i zovu se Lara i Kundu, dok je treća šljunkovita i naziva se Konjalti. Lara i Kundu su najčuvenije plaže grada Antalija. Nalazi se na oko 15-25 km udaljenosti od centra grada. Plaže su duge, peščana i prepoznatljive je po luksuznim hotelima i rizortima. Letovanje u Antaliji predstavlja pravi raj za porodice sa decom, jer osim luksuznih hotela sa bogatim sadržajima namenjenih deci, poseduje i velike tržne centre. Konjalti plaža se nalazi na drugoj strani grada, u pravcu Kemera. Šljunkovita je, poseduje nekoliko hotela koji imaju svoje privatne plaže, do kojih vode podzemni prolazi. Letovanje u Antaliji i sama sezona traju od početka aprila do kraja oktobra. Prijatna klima i toplo Sredozemno more su učinile da sezona kupanja traje duže od 6 meseci.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lara. Prostire se na površini od 33 000 m², na par minuta je od shopping centara Lare. Aerodrom u Antaliji je udaljen 10 km, a centar grada 12 km. Otvoren je 2005. godine, a kompletno renoviran 2014. godine.

Sobe: Hotel Sherwood Exclusive Lara ima ukupno 499 soba različitih kategorija a najveći broj (398) čine standard sobe. Svaka standard soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, ketler za čaj i kafu, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana u kojem se služe svi pansionski obroci, uključujući i kasni doručak i ponoćne užine, postoje i 4 a la carte restorana turske, italijanske i mongolske kuhinje. U ponudi su 2 snack bara koji služe lagane obroke kao i ukupno 12 barova koji služe različite vrste napitaka. Od dodatnih sadržaja hotel Sherwood Exclusive Lara nudi shopping zonu koja obuhvata mini market, fotografsku radnju, butik, zlataru, suvenirnicu i frizerski salon, internet centar i igraonicu sa video igricama. Od dodatnih usluga na raspolaganju su servis za pranje i peglanje veša, usluga čuvanja dece, usluga lekara i menjačnica.

Sport i zabava: U okviru hotelskog kompleksaSherwood Exclusive Lara  postoji ukupno 8 spoljašnjih bazena od koji su 3 opremljena sa aqua parkom koji ima ukupno 9 tobogana (6 tobogana za odrasle i 3 tobogana za decu). U Spa i wellness centru postoji unutrašnji bazen, a osim toga u ponudi su sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, prostorije ze relaksaciju i razne vrste masaža. Za goste koji vole aktivniji odmor, u ponudi je fitnes centar, dok profesionalni animatori svakodnevno organizuju različite aktivnosti sportskog i zabavnog karaktera – jutarnja gimnastika, step aerobik, zumba, igre u bazenu, odbojka na plaži, boćanje, košarka, mini fudbal i mini golf. LJubitelji tenisa mogu da se zabave koristeći teniski teren ili stoni tenis. U večernjim satima se organizuju tematske večeri uz muziku, kao i različite predstave zabavnog karaktera.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan   Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.