Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TREBINJE- MOSTAR-SARAJEVO
Sa fakultativnom posetom Dubrovniku

CENA:85€

u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

Aranžman obuhvata:
- prevoz autobusom turističke klase (TV,klima)
- 1 noćenje sa doručkom u Trebinju,smeštaj u ½ i 1/3 sobama sa kupatilom,doručak:švedski sto,lokacija:širi centar grada,
- 1 noćenje sa doručkom u Mostaru,smeštaj u ½ i 1/3 sobama sa kupatilom,doručak:švedski sto,lokacija:širi centar grada,
- Razgledanje gradova u pratnji turističkog vodiča 
- troškove organizacije i vođstva puta

Aranžman ne obuhvata:
- Ulaznice za kulturno-istorijske spomenike (plaćaju se na licu mesta)
- Međunarodno zdravstveno osiguranje-nije obavezno-1€ dnevno,
- Individualne troškove
- Fakultativni izlet do Dubrovnika-15€ (minimum 25 prijavljenih)

- Doplata za 1/1 sobu 20€
- Deca do 12 godina imaju 20% popusta uz dve punoplative osobe i koriste sve usluge.

- Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje15€ po osobi.

Program je rađen na bazi od minimum 45 putnika
Raspored razgledanja se može menjati u zavisnosti od rasporeda rada muzeja, slobodnih termina po lokalitetima i vremenskih uslova. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (gužva na granici, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog lokaliteta predviđenog za obilazak). Agencija zadržava pravo otkaza aranžmana u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika najkasnije do 5 dana pred polazak na putovanje.
Pauze su planirane na 2-2,5h vožnje,zavisno od uslova na putu.
1. Dan 07.07.2022.Krusevac-Trstenik- Trebinje
Polazak iz Krusevca oko ponoći.Vožnja preko Čačka i Višegrada, sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.Nastavak putovanja za Trebinje. 

2. dan 08.07.2022. Trebinje
Dolazak u  jutarnjim satima.Odlazak do manastira Tvrdoš i obilazak.Nastavak putovanja  do izletišta Crkvina, gde se nalazi Hercegovačka Gračanica, verna kopija manastira Gračanica sa Kosova, u kojem je sahranjen Jovan Dučić, galerija pozlaćenih ikona i mauzolej pesnika Jovana Dučića. Sa ovog vidikovca se pruža prelep pogled na ceo grad, planinu Leotar, reku Trebišnjicu i stari kameni Arslanagića most iz XVI. Silazak u grad i obilazak najznačajnijih lokaliteta, šetnja ulicama starog grada, gradske zidine sa trgovima    "Trg Pesnika" gde su platani stari preko 100 godina, koji predstavljaju simbol grada. Na trgu se nalaze brojni pokloni pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park). Smeštaj u hotel. Slobodno popodne.Noćenje.

3. Dan 09.07.2022. Trebinje-fakultativno Dubrovnik-Mostar
Rani doručak i slobodno vreme. Fakultativno odlazak na izlet do Dubrovnika. Obilazak u pratnji vodiča i slobodno vreme,oko dva sata. Povratak u Trebinje. Pauza sat vremena za odmor i skupljanje ostalih putnika i polazak za Mostar. Po dolasku u Mostar.Smeštaj u hotel.Slobodno vreme. Noćenje.

4. Dan 17.04.2022. Mostar- Sarajevo-Trstenik-Krusevac
Posle doručka obilazak grada na Neretvi: obilazak građevina koje datiraju iz turskog doba: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija - jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignuta je pre 1558.g. i po predanjima po uzoru na ovaj mali most kasnije je sagrađen stari most, Kujundžiluk – stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama.Polazak ka Sarajevu. Dolazak u Sarajevo,panoramsko razgledanje grada i šetnja najužim gradskim jezgrom:mostovi na Miljacki, Gradska većnica, Inat kuća, Careva džamija, Latinski most,pravoslavna crkva, katolička katedrala, Baščaršija (šetnja najstarijim gradskim ulicama pored Begove džamije, Kazandžiluk ulica do trga Sebilj).Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti.Polazak za Srbiju.Pauza u Višegradu.Dolazak u Krusevac posle ponoći.

- Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednost po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- 30% prlikom rezervacije, ostatak 10 dana pre polaska..

Video

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.