Trendy Lara

Antalija, Turska

Opis destinacije

Antalija grad (Antalya) se nalazi na mediteranskoj obali Turske u istoimenom zalivu. Smatra se najatraktivnijom regijom kada je u pitanju letovanje u Turskoj. Sam grad je podeljen na dva dela, jedan moderan koga odlikuju široki bulevari, moderne građevine, dok drugi deo grada, poznat pod nazivom Kaleiči, predstavlja stari autentičan deo grada. Nalazi se u blizini luke i danas predstavlja veliku turističku znamenitost. Antalija (Antalya) je poznata po mnogobrojnim restoranima, turskim barovima, dok je sam centar grada dinamičan i pun različitih mesta za izlaske. Antalija grad poseduje tri plaže-regije, dve su peščane i zovu se Lara i Kundu, dok je treća šljunkovita i naziva se Konjalti. Lara i Kundu su najčuvenije plaže grada Antalija. Nalazi se na oko 15-25 km udaljenosti od centra grada. Plaže su duge, peščana i prepoznatljive je po luksuznim hotelima i rizortima. Letovanje u Antaliji predstavlja pravi raj za porodice sa decom, jer osim luksuznih hotela sa bogatim sadržajima namenjenih deci, poseduje i velike tržne centre. Konjalti plaža se nalazi na drugoj strani grada, u pravcu Kemera. Šljunkovita je, poseduje nekoliko hotela koji imaju svoje privatne plaže, do kojih vode podzemni prolazi. Letovanje u Antaliji i sama sezona traju od početka aprila do kraja oktobra. Prijatna klima i toplo Sredozemno more su učinile da sezona kupanja traje duže od 6 meseci.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Trendy Lara hotel je otvoren 2016-e godine, nalazi se u regiji Kundu. Poseduje privatnu plažu do koje se gosti hotela prevoze brodićem više puta u toku dana. Hotelska plaža poseduje servis ležaljki, suncobrana kao i uslugu ishrane i pića. Aerodrom je udaljen 24 km od hotela, dok se centar grada nalazi na oko 26 km udaljenosti.

Sobe: Hotel Trendy Lara u svom sastavu ima 674 smeštajne jedinice koje su podeljene u 3 bloka. Sobe mogu biti kategorije standard (36 m2), family (55 m2), garden suite (55 m2) i vila (110 m2). Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo, fen, klima uređaj, set za čaj i kafu, wi fi konekciju, TV, telefon, sef i balkon.

Hotelski sadržaj: Pansionsi obroci se poslužuju u glavnom restoranu, dok se a la carte usluge pružaju u 3 restorana uz prethodnu rezervaciju. Osim restorana, u ponudi se nalazi više barova od kojih se izdvajaju bar kraj bazena, bar na plaži, lobby bar... Od dodatnih sadržaja i usluga gostima su na raspolaganju servis za pranje i peglanje veša, menjačnica, usluga čuvanja dece, frizerski salon, internet konekcija...

Sport i zabava: Hotel Trendy Lara poseduje veliki kompleks spoljašnjih bazena namenjenih odraslima i deci. Takođe, gostima je na raspolaganju 10 vodenih tobogana u sklopu aqua parka. Osim spoljašnjih, u ponudi je unutrašnji bazen u sklopu spa centra. Od dodatnih spa usluga i sadržaja u ponudi hotela Trendy Lara se nalaze sauna, tursko kupatilo, prostorije za različite vrste masaža, kozmetički salon... Ljubitelji sportskih aktivnosti mogu da koriste fitnes centar, teniski teren, teren za odbojku na plaži, teren za košarku, stoni tenis, bilijar... O zabavi gostiju brine stručan tim animatora, dok je najmlađim gostima namenjen mini klub za decu uzrasta 4-17 godina.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan   Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.